Bilangan Pelawat:
web counter


 

PENGENALAN

Laman ini mengandungi pelbagai informasi dan alternatif yang memberikan jawapan kepada pelbagai isu semasa yang berlaku dalam kehidupan seharian. Satu-satunya laman psikologi yang berfokus kepada segala bentuk isu terkini dan menyajikan maklum balas secara profesional dengan pendekatan psikologi dari perspektif kaunseling konvensional. Pelbagai isu dikupas dengan teliti dan terperinci sebagai sumber maklumat yang berguna kepada semua dan memberi gambaran jelas terhadap sesuatu topik berkonsepkan psikologi dan kaunseling. Anda boleh mendapatkan maklumat dengan segera dan memberikan cetusan idea untuk sesuatu topik berdasarkan kepada keperluan semasa. Laman ini dibina oleh panel profesional yang berkaliber dalam bidang psikologi dan kaunseling yang sentiasa dikemaskini bagi memberikan maklumat yang terbaik dan bermanfaat kepada masyarakat.

 

Mungkin anda mengalami trauma atau kesedihan. Mengapa anda harus membiarkan diri anda dikawal oleh emosi dan pemikiran anda? Layari ruangan PSIKOLOGI & KAUNSELING.

Anda terlalu marah dan kecewa. Perasaan anda dibelenggu dengan pelbagai pemikiran yang bercelaru dan buntu. Mengapa harus anda tidak bertindak memecahkan kebuntuan itu. Lawati ruangan PSIKOLOGI & KAUNSELING.

Kami menyediakan konsultasi secara maya terhadap sebarang isu yang dikemukakan . Maklum balas yang diberikan adalah bertujuan memberikan alternatif yang akan membantu membentuk kehidupan yang lebih harmoni.

 


 

Informasi Terkini BPsK

 

Copyright ©2014
Hak Cipta Terpelihara

PENAFIAN:
Webmaster tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan
yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.
Bilangan Pelawat:
web counter
Kementerian Pendidikan Malaysia
Bahagian Psikologi dan Kaunseling
Aras 1, Blok E9, Kompleks E
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62604 PUTRAJAYA
Tel: 03-8872 1681       Fax: 03-8872 1680